Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 20 septembrie 2023

Politica noastră de confidențialitate
Suntem dedicați protejării confidențialității informațiilor dvs. personale. Informațiile dvs. personale sunt colectate și utilizate în conformitate cu această politică de confidențialitate.

1. Colectarea și utilizarea informațiilor
Colectăm diverse tipuri de informații în scopul de a vă oferi și îmbunătăți serviciile noastre. Aceste informații pot include numele dvs., adresa de e-mail și alte date relevante.

2. Securitatea datelor
Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat sau divulgării. Utilizăm măsuri de securitate pentru a proteja informațiile dvs. împotriva utilizării sau accesului neautorizat.

3. Divulgarea către terți
Nu vom dezvălui informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care suntem obligați de lege să o facem.

4. Modificări ale politicii
Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe acest site.

5. Contact
Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: support@DaciaFuel.com